تایم فریم در نینجا تریدر

تایم فریم در نینجا تریدر

در مقاله تایم فریم در نینجا تریدر به بررسی اهمیت انتخاب و تنظیم تایم فریم مناسب در پلتفرم نینجا تریدر می‌پردازیم. انتخاب درست تایم فریم می‌تواند تاثیر زیادی بر دقت تحلیل‌ها، شناسایی روندها و بهینه‌سازی سیگنال‌های خرید و فروش داشته باشد.

در ادامه، نحوه کار با تایم فریم‌های مختلف در نینجا تریدر،مزایا و معایب هرکدام، و چگونگی انتخاب تایم فریم مناسب برای استراتژی‌های مختلف معاملاتی توضیح داده می‌شود. همچنین، نکات ویژه‌ای برای معامله‌گران حرفه‌ای و مبتدی ارائه می‌دهیم که می‌تواند به بهبود عملکرد آن‌ها در این پلتفرم کمک کند.

در این مقاله، به بررسی انواع تایم فریم ‌های موجود در نینجاتریدر و کاربرد های هر یک خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید تا به دنیای گسترده تایم فریم‌ های پلتفرم نینجا تریدر وارد شده و با آنها بیشتر آشنا شویم.

تایم فریم در نینجا تریدر

تایم  فریم‌ ها همواره نقش حیاتی در معاملات و تصمیم‌گیری ‌های معاملاتی داشته و دارند. پلتفرم نینجا تریدر به عنوان یکی از پیشروترین پلتفرم های تحلیل و معامله در بازارهای مالی، امکانات گسترده ‌ای برای استفاده از تایم فریم ‌های مختلف از یک ثانیه تا چند ماه و حتی چند سال در اختیار کاربران قرار می ‌دهد.

انوع مختلف تایم فریم در نینجا تریدر به معامله ‌گران این امکان را می‌دهد تا بر اساس استراتژی معاملاتی و اهداف سرمایه‌ گذاری خود، بازه‌ های زمانی مختلف را بررسی کنند و تصمیمات بهتری بگیرند.

از تایم فریم‌های کوتاه‌ مدت چند دقیقه‌ ای که برای معاملات سریع و نوسانی مناسب هستند، تا تایم فریم ‌های بلند مدت روزانه و ماهانه که برای تحلیل ‌های کلان اقتصادی و سرمایه‌گذاری ‌های بلند مدت به کار می ‌روند. هر کدام از این تایم فریم ‌ها دارای ویژگی‌ ها و کاربرد های خاص خود هستند.

سبک معامله گری ما چیست؟

قبل از بررسی و شناخت تایم فریم باید این سوال را از خودمان بپرسیم که “سبک معامله گری ما چیست؟”.همانطور که حضور در هر مراسم و میهمانی مستلزم لباس مناسب با آن فضا و محیط است در تریدینگ نیز این امر صادق است.

در مراسمات رسمی لازم است لباس رسمی پوشید چراکه محیط بدین صورت ایجاب می کند. پس در تریدینگ نیز باید به نحوه معامله گری و استراتژی خود نگاهی بیندازید تا ببینید چه تایم فریمی مناسب متد معاملاتی شما است.

معامله گران به دو دسته کلی تقسیم می شوند: اول سرمایه گذاران و دوم تریدرها. هدف سرمایه گذاران از حضور در بازار های مالی حصول سود از نوسانات قیمت در یک بازه کوتاه نیست. در دسته سرمایه گذاران تایم فریم مورد استفاده معمولا هفتگی ، ماهانه و حتی سالانه است و این امر علت موجهی دارد.

غالبا افق دید سرمایه گذاران چند دقیقه آینده یا فردا نیست بلکه افق دید یک سرماه گذار ماه ها و حتی سال های آینده است. سرمایه گذاران معمولا دیدگاه های دو ساله و بیشتر برای سرمایه گذاری دارند پس نوسان قیمت در امروز و یا فردا برای آنها آنچنان مهم نیست.

 

تایم فریم در نینجا تریدر

 

سرمایه گذاران پس از بررسی دارایی مورد نظر جهت خرید، با توجه به ارزندگی آن اقدام به خرید می کنند و بدیهی است نقطه ورود آنها در تایم فریم های کوتاه مثل یکساعته و پنج دقیقه، مورد توجه نیست.

این دسته از معامله گران معاملات بلند مدت انجام داده و معمولا حدضرری برای معاملات ندارند چراکه در بازار Spot معامله می کنند.سود این دسته از معامله گران ناشی از رشد قیمت دارایی خریداری شده در یک بازه زمانی  بلند مدت است.

تایم فریم در نینجا تریدر

 

دسته دوم معامله گران، تریدر ها هستند. اگر می خواهید خصوصیات کلی تریدر ها را بشناسید باید هرآنچه در مورد سرمایه گذاران گفته شده را عکس کنید. تریدرها معمولا افق دید کوتاه مدت دارند و برای پیدا کردن بهترین و بهینه ترین نقاط ورود در تلاش هستند.

تایم فریم مورد استفاده تریدر ها معمولا روزانه، یک یا چهارساعته، پنج دقیقه و حتی یک دقیقه هست. پس می بینید که حتی نوسانات قیمت در یک دقیقه نیز برای این دسته از معامله گران حائز اهمیت است. بر خلاف سرمایه گذاران که در بازارهای اسپات (SPOT) خرید و فروش های خود را انجام می دهند ، تریدر ها معمولا در بازار های دارای اهرم معامله کرده و از حدضرر در معاملات خود استفاده می کنند.

 

تایم فریم در نینجا تریدر

 

پر استفاده ترین تایم فریم از دید تریدرها 

از آنجایی که تریدرها معمولا از سبک های معاملاتی مختلفی استفاده می کنند نمی توان یک تایم فریم را بعنوان پر استفاده ترین نام برد. تریدرها تایم فریم معاملاتی خود را با توجه به سبک معاملاتی خود انتخاب می کنند.

بعنوان مثال در بین سویینگ تریدر ها معمولا تایم فریم روزانه و یا چهارساعته بیشترین استفاده را دارد. درحالیکه تریدرهایی که علاقه به معاملات سریع(اسکلپ) دارند از تایم فریم های پنج یا حتی یک دقیقه استفاده می کنند.

برخی از تریدرها نیز مولتی تایم فریم معامله می کنند بدین معنی که از چند تایم فریم برای تحلیل یا ورود به معامله استفاده می کنند. اما بصورت کلی می توان گفت که تایم فریم های روزانه، چهارساعته، یک ساعته ، پنج دقیقه و یک دقیقه از پر کاربردترین تایم فریم های معاملاتی است.

 

تایم فریم در نینجا تریدر

 

نحوه انتخاب تایم فریم در نینجا تریدر

برای انتخاب تایم فریم در پلتفرم نینجا تریدر، پس از انتخاب اینسترومنت مدنظر از پنجره Data Series ، بر روی گزینه Type کلیک کرده تا همانند تصویر فوق، حالت های مختلف نمایش کندل ظاهر شود.

از بین گزینه های موجود، موارد Second ،Minute ،Day ،Week ،Month ،Year بر اساس زمان هستند که به آنها تایم فریم گفته می شود.می توانید بر اساس نیاز خود هر یک را انتخاب کرده و سپس از قسمت Value مقدار آن را مشخص کنید.

 

تایم فریم در نینجا تریدر

 

بعنوان مثال چنانچه قصد دارید یک نمودار یکساعته از اینسترومنت مورد نظر خود باز کنید می توانید طبق تصویر مقدار Type را Minute و مقدار Value را عدد 60 قرار دهید. در اینصورت یک نمودار 60 دقیقه ای که معادل یک ساعته است برای شما نمایش داده خواهد شد.

لینک کردن دو نمودار در نینجا تریدر

فرض کنید دو نمودار با تایم فریم متفاوت از یک اینسترومنت باز کرده اید. یک نمودار با تایم فریم یکساعته و یک نمودار با تایم فریم یک دقیقه ای. می خواهید زمانی که نشانگر(Crosshair) را بر روی نمودار با تایم فریم کوچکتر میاورید متوجه شوید که آن برهه زمانی در نمودار با تایم فریم بزرگتر کجا قرار دارد یا بالعکس.

پلتفرم نینجا تریدر این قابلیت را به شما می دهد که بتوانید چندین چارت با تایم فریم های متفاوت باز کرده و نقاط ورود خود را حتی بصورت مولتی تایم بررسی کنید. برای انجام این کار می توانید کروزر را بر روی هر دو چارت خود فعال کرده و آن را بر روی حالت Global قرار دهید.

 

تایم فریم در نینجا تریدر

 

با انجام این کار چنانچه موس را بر روی یکی از نمودار ها ببرید در نمودار دیگر نیز همان برهه زمانی  نشان  داده می شود. به تصویر زیر دقت کنید:

 

تایم فریم در نینجا تریدر

 

در نمودار سمت چپ با تایم فریم یک دقیقه ای، کروزر موس را بر روی کندل ساعت 14:35 قرار داده ایم. چون کروزر در چارت فعال است و بر روی حالت Global قرار گرفته است، در نمودار سمت راست که تایم فریم آن یک ساعته است نیز کروزر ساعت 14:35 را نمایش داده است و در یک ساعته بر روی کندلی قرار گرفته است که در یک دقیقه در همانجا هستیم. دقت کنید برای انجام این کار کروزر هر دو نمودار میبایست بر روی حالت Global قرار گرفته باشد.

حالت دیگری برای لینک کردن چارت ها به یکدیگر وجود دارد. چنانچه دو نمودار از یک اینسترومنت با تایم فریم های متفاوت(یکی تایم فریم بزرگ مثل یک ساعته و یکی تایم فریم کوچک مثل یک دقیقه) داشته باشید، در تایم فریم کوچکتر با قراردادن نوع کروز بر روی حالت Global(No Time Scroll) ، بصورت خودکار اسکرول انجام می شود.

بدین صورت که شما کروز را روی نمودار بزرگتر با حالت Global قرار می دهید و با حرکت بر روی چارت یک ساعته نینجاتریدر ، چارت یک دقیقه بصورت خودکار اسکرول شده و همراه با چارت یک ساعته حرکت می کند.

قابلیت های پلتفرم نینجا تریدر به اینجا ختم نمی شود. در نینجا تریدر شما قادر خواهید بود کندل ها را نه تنها بر اساس فاکتور زمان، بلکه بر اساس دامنه نوسان، حجم، تعداد دستور و … مشاهده کنید. آشنایی بیشتر و آموزش های تکمیلی پلتفرم نینجا تریدر را در دوره جامع ولوم تریدینگ فراخواهید گرفت.

دیدگاه‌ها ۰
ارسال دیدگاه جدید