حد ضرر stop-loss در معاملات فارکس و هر آنچه لازم است در مورد آن بدانید

حد ضرر stop-loss در معاملات فارکس و هر آنچه لازم است در مورد آن بدانید

به این دلیل که در فارکس حرکت بازار به طور دقیق قابل پیش بینی نمی باشد و با ریسک زیادی همراه است، برای موفقیت در یک بازار نیاز به استراتژی معاملاتی دارید. حد ضرر  stop-loss در معاملات فارکس هم یکی از استراتژی های معاملاتی است که می تواند از ضررهای سنگینی که ممکن است معامله گر متحمل شود، ممانعت کند. در این مقاله با زند تریدرز همراه شوید، ما شما را با حد ضرر در معاملات فارکس آشنا خواهیم کرد.

حد ضرر stop-loss در معاملات فارکس چیست؟

به طور کلی در معاملات فارکس ، همه ی سرمایه گذاران تلاش می کنند تا جای ممکن ضررها را متوقف کنند. اوردر حد ضرر یک ابزار مناسب برای جلوگیری از ضرر است ، به ویژه برای معامله گران تازه کار.

اوردر حد ضرر stop-loss در معاملات فارکس نوعی ابزار است که در معاملات فارکس استفاده می شود و برای محدود کردن ضرر و زیان ناشی از یک معامله طراحی شده است.

اوردر حد ضرر stop-loss در معاملات فارکس معامله را به گونه ای تریگر می کند که در حال ضرر بسته شود و از سوی معامله گر به شرکت های تجارت یا بروکر صادر می شود برای اجرای یک معامله زمانی که قیمت بازار در یک سطح خاصی قرار دارد که یک قیمت کم تر از قیمت ورود به تجارت است.

حد ضرر stop-loss

هیچ معامله گری در فارکس مایل به ضرر نیست، اما از آنجا که از دست رفتن برخی از معاملات اجتناب ناپذیر است ، بهتر است ضررها را تا جای ممکن کاهش داد و از میزان مواجهه با ریسک آن بکاهند.

چرا حد ضرر stop-loss در معاملات فارکس پراهمیت است؟

اگر بتوانیم به این سوال پاسخ دهیم که حد ضرر در فارکس نشان دهنده ی چیست؟، در این صورت می توان به اهمیت این ابزار در معاملات پی برد.

برای پاسخ به این سوال، توضیحاتی که در ادامه ذکر شده است را به دقت مطالعه کنید.

به منظور کاهش ضرر معامله گر در یک پوزیشن یا موقعیت خاص، بروکر از اوردر حد ضرر استفاده می کند. از این اوردر می توان در موقعیت های بلند مدت برای خرید و کوتاه مدت در فروش استفاده کرد.

زمانی که از اوردر حد ضرر stop-loss در معاملات فارکس استفاده می شود، تاثیر احساسات معامله گر بر انجام معاملات توسط بروکر حذف می شود.

در بازار فارکس معاملات را نمی توان به طور دقیق پیش بینی کرد و به همین دلیل قیمت ها در آینده ی بازار مشخص نمی باشد و به منظور کاهش ریسک و ضرر در معاملات، از حد ضرر stop-loss در معاملات فارکس استفاده می شود.

مثالی از اوردر حد ضرر در فارکس

در این بخش از مقاله مثالی از اوردر حد ضرر آورده ایم. برای درک بهتر مفهوم این اصطلاح در فارکس این مثال را به دقت مطالعه کنید.

مثالی از حد ضرر در معاملات بلند مدت

اگر سفارش بازار برای خرید 5 لات از EUR/USD ، به قیمت 1.1750 باشد، و اوردر حد ضرر برای فروش 5 لات از EUR/USD در 1.1730 قرار گرفته باشد، در این صورت ضرر معامله گر در صورت کاهش قیمت EUR/USD به اندازه 5 دلار ضرب در 20 پیپ خواهد بود.

حال که تا حدودی با اوردر حد ضرر stop-loss آشنا شدید و مفهوم آن را متوجه شدید، در ادامه شمارا با چند نوع از انواع اشتراتژی های اوردر حد ضرر stop-loss در فارکس آشنا خواهیم کرد.

معرفی استراتژی های اوردر حد ضرر stop-loss در فارکس

به منظور بهره مندی از اوردر حد ضرر در فارکس می توانید از این چند استراتژی استفاده کنید.

حد ضرر ثابت

در اوردر حد ضرر ثابت ، معامله گران می توانند قیمت مشخصی را برای حد ضرر تعیین کنند و تا پایان معامله به آن دست نزنند و آن را با به جا نکنند. انتخاب حد ضرر ثابت تقریبا آسان است و شما می توانید حد ضرری را مشخص کنید که درصد سود به ضرر در آن 1:1 باشد.

حد ضرر ثابت بر اساس شاخص ها یا اندیکاتورها

در این روش معامله گران از اطلاعات واقعی بازار با استفاده از اندیکاتورها، می توانند حد ضرر را مشخص کنند. به عنوان مثال فاصله ی حد ضرر ا از نقطه ی ورود به معامله بر اساس شاخص ATR مشخص می کنند.

حد ضرر متحرک دستی

چنانچه معامله گر بخواهد با وجود تعیین حد ضرر ، کنترل بیشتری روی معاملات خود داشته باشد، می توانند با توجه به روند پیشروی بازار اوردر حد ضرر stop-loss را مشخص کند. به طور مثال زمانی که بازار روند نزولی دارد، معامله گر حد ضرر را در موقعیت های پائین تری قرار می دهد و زمانی که بازار روند رو به رشدی پیدا می کند، حد ضرر معاملات در مسیر صعودی، فعال می شود و معامله پایان می یابد.

حد ضرر متحرک

حد ضرر متحرک در حقیقت این امکان را برای معامله گران فارهم می کند که با پیشروی بازار بتوانند حد ضرر های متحرک ایجاد کنند و به این ترتیب بتوانند مدیریت سرمایه خود را بهتر انجام دهند. به این ترتیب آن ها می توانند با جا به جا نمودن حد ضررها در معاملات، میزان ریسک را تا حد زیادی کاهش داده و کمتر ضرر کنند.

حد ضرر stop-loss

حد ضررهای متحرک با گام های ثابت

حد ضررهای متحرک این قابلیت را دارا می باشند که بتوان به نحوی آن ها را اوردر کرد که هر بار با اندازه ی مشخصی حرکت کرده و جا به جا شوند.به طور مثال معامله گر می تواند حد ضررهای متحرک را به گونه ای تنظیم کند که در جهت حرکت بازار ، آن ها نیز به اندازه ی 5 پیپ جا به جا شوند.

آیا حد ضرر در معاملات فارکس جوابگو است؟

عده ی زیادی هستند که این سوال برایشان پیش می آید که آیا لازم است در معاملات فارکس حد ضرر stop-loss فعال شود؟ و آیا این ابزار به درستی کار می کند و حوابگو است؟ و زمان خروج از معاملات چه زمانی است؟

در پاسخ به این سوال دو نظریه مختلف وجود دارد :

  • عده ای از تریدرها بر این باورند که لازم است از اوردر حد ضرر stop-loss در معاملات استفاده شود تا هر زمان که بازار در جهت معامله شما پیش نرفت شما بتوانید جلو ضرر را بگیرید و با مشخص کردن حد ضرر ، معامله را خاتمه دهید و از آن خارج شوید.
  • برخی دیگر از معامله گران معتقدند که برای جلوگیری از ضرر در معاملات لازم است که قبل از رسیدن به حد ضرر، برای اینکه دچار ضرر کمتری شوید، از معامله خارج شوید. این دسته معامله گران اعتقادشان این است که حد ضرر را باید برای احتیاط مشخص کرد و قبل از آن، معامله را پایان داد.

در نتیجه می توان گفت، این که کدام گروه از معامله گران درست می گویند، کاملا مشخص نیست و هر دو نظر با مزایا و معایبی همراه است. پس این به خود معامله گر و سبک معاملاتی او بستگی دارد و معیار مشخصی برای استفاده از اوردر حد ضرر stop-loss در معاملات فارکس وجود ندارد.

کلام پایانی

اوردر حد ضرر stop-loss در بازار فارکس برای جلوگیری از ضرر معامله گر در بازار کارایی دارد. اما چنانچه از این ابزار تنها به عنوان یک محافظ برای حساب خود استفاده می کنید، لازم است که دائما بازار را زیر نظر داشته باشید تا قبل از فعال شدن آن، خودتان برای خروج از بازار اقدام نمائید.

اما در صورتی که شغل دیگری به جز معامله در بازار فارکس دارید و در طی شبانه روز معاملات شما باز می باشد،  حد ضررها برای شما عمل کرده و در محل های مشخص شده، معامله خاتمه خواهد یافت.

به هر حال فرقی نمی کند کدام نوع حد ضرر stop-loss مد نظر شما باشد، در هر صورت توصیه می شود که حتما در معاملات خود از حد ضرر استفاده کنید؛ چرا که معاملات شما و حساب تان امنیت بیشتری خواهد داشت.

دوره‌های مرتبط
تکمیل شده
دوره آموزش تحلیل جامع

دوره آموزش تحلیل جامع

روز
ساعت
دقیقه
ثانیه
۱۲
۰
۱۵
۱۰,۰۰۰,۰۰۰ ۸,۵۰۰,۰۰۰ تومان
در حال برگزاری
دوره ی آموزش هیت مپ (Heatmap)

دوره ی آموزش هیت مپ (Heatmap)

روز
ساعت
دقیقه
ثانیه
۲۰۵
۰
۲۰
۱۲,۵۰۰,۰۰۰ ۱۰,۰۰۰,۰۰۰ تومان
تکمیل شده
دوره پیش نیاز ولوم تریدینگ
دیدگاه‌ها ۰
ارسال دیدگاه جدید