پنجره Data Series در نینجا تریدر

پنجره Data Series در نینجا تریدر

برای باز کردن چارت در نرم افزار نینجاتریدر میبایست از منوی اصلی نینجاتریدر، گزینه New را انتخاب کنید و سپس اینسترومنت مد نظر خود را انتخاب کنید. پس از انجام این مراحل با صفحه Data Series روبرو خواهید شد. پنجره Data Series تمامی تنظیمات نمودار شما را در بر گرفته است لذا برای انجام تنظیمات مربوط به چارت و باز کردن آن، میبایست با Data Series آشنایی کامل داشته باشید.


نرم افزار نینجاتریدر از محبوب ترین و ساده ترین پلتفرم های معاملاتی فیوچرز است. این پلتفرم در حالیکه قابلیت های مناسبی ارائه کرده است اصل سادگی را نیز رعایت کرده است. بطوریکه کار کردن با آن شما نسبتا آسان بوده و به لطف رابط کاربری ساده شما را سردرگم نخواهد کرد.
در مقاله «باز کردن چارت در نینجاتریدر» نحوه باز کردن چارت را از صفر تا صد آموزش دادیم. این مراحل شامل نصب نرم افزار نینجاتریدر، اتصال دیتا به آن، انتخاب صحیح نماد و قرارداد و در نهایت باز کردن چارت می شد. اما برای انجام تنظیمات چارت در پنجره Data Series توضیحی ارائه نشد چراکه خود نیازمند مطلبی مستقل بود. حال در این مطلب بصورت کامل به معرفی بخش های مختلف پنجرهData Series و قابلیت ها و تنظیمات آن خواهیم پرداخت.

بازکردن نمودار در نینجاتریدر

بازکردن نمودار در نینجاتریدر

پس از انتخاب گزینه Chart از منوی اصلی New در پلتفرم نینجاتریدر، با صفحه ای خالی روبرو می شوید. در این قسمت میبایست با کلیک کردن بر روی گزینه Select ، اینسترومنت مورد نظر خود را انتخاب کنید.

دیتا سریز

معادل نماد ها در بازار فیوچرز

در بازار فیوچرز نماد های معاملاتی را با عنوان«اینسترومنت(Instrument)» می شناسند.در فیوچرز هریک از اینسترومنت ها نیز اسامی منحصربفرد خود را دارند. تعدادی از معروف ترین اینسترومنت های فیوچرز همراه با معادل فارکسی آنها عبارتند از :

  • 6E -> EURUSD
  • 6B -> GBPUSD
  • 6A -> AUDUSD
  • 6C -> CADUSD
  • 6S ->CHFUSD
  • 6J -> JPYUSD
  • ES -> S&P500
  • NQ -> NASDAQ
  • YM -> DOWJONES
  • CL -> WTI
  • GC -> XAUUSD

برای باز کردن چارت در نرم افزار نینجاتریدر لازم است حتما نام فیوچرز آن را وارد کنید. در صورتی که معادل فارکسی آن نماد را وارد کنید نمودار خالی از کندل خواهد بود. نکته ای حائز اهمیت است که به آن اشاره می کنیم. تمامی چارت های فارکس از بازار فیوچرز و چارت فیوچرز کپی می شوند. لذا نماد EURUSD همان 6E در فیوچرز است و از لحاظ شکل کندل ها در 99 درصد مواقع تفاوتی با یکدیگر ندارند. مگر اینکه بروکر شما در فارکس در ساختن کندل ها دخالت کند و اصطلاحا «کندل سازی» اتفاق بیفتد. در اینصورت ممکن است بین چارت فیوچرز و فارکس تفاوت های فاحشی در ظاهر کندل ها ببینید. گفتنی است قیمت در فیوچرز و فارکس همواره متفاوت است. بعنوان مثال ممکن است قیمت هر اونس طلای جهانی در فیوچرز همواره 30 دلار از هر اونس طلا در فارکس گرانتر یا ارزانتر باشد که این امر طبیعی است.

معرفی صفحه Data Series

پس از انتخاب اینسترومنت، پنجره Data Series برای شما ظاهر می شود که به قسمت های مهم در این پنجره اشاره خواهیم کرد:

معرفی صفحه Data Series

1- Data Series

این قسمت مربوط به تنظیمات دیتای دریافتی شماست. در قسمت Data Series می توانید مشخص کنید دیتا در چه قالبی برای شما نمایش داده شود. گزینه Price based on میبایست بر روی Last قرار گرفته باشد. با انتخاب عبارت Type می توانید انواع کندل ها را ببینید. این قابلیت در نرم افزار نینجاتریدر وجود دارد که می توانید کندل ها را بر اساس فاکتوری بجز «زمان» مشاهده کنید. مثلا کندل بر اساس Volume یا Range یا … . برای آشنایی با انواع کندل ها می توانید مقاله«انواع کندل در نینجاتریدر» را مطالعه نمایید.

گزینه Value نیز برای تعیین مقدار کندل مشخص می شود. بعنوان مثال اگر می خواهید کندل ها را بصورت Range با دامنه 8 تیک ببینید، میبایست مقدار Value را 8 قرار دهید.

آخرین مورد در این بخش گزینه Tick replay می باشد که با انتخاب آن، دقت دریافت دیتا بیشتر می شود. در نظر داشته باشید درست است که با انتخاب این گزینه دقت در دریافت دیتا بیشتر می شود ولی نرم افزار شما را از لحاظ پردازشی سنگین تر خواهد کرد. بهتر است از قابلیت Tick replay فقط در بازه های زمانی کوتاه استفاده کنید.

time frame

2- Time frame

این بخش مربوط به بازه زمانی نموداری است که قصد مشاهده آن را دارید. در این قسمت می توانید با انتخاب گزینه Load data based on، حالت های مختلف را در انتخاب بازه مشاهده کنید. بعنوان مثال می توانید گزینه Day را انتخاب کرده و از قسمت Days to load تعداد روز مدنظر را برای مشاهده انتخاب کنید. یا می توانید Custom Range را انتخاب کرده و بازه زمانی مدنظر را برای نمایش چارت وارد کنید. قسمتی با عنوان Trading hours نیز مشاهده می شود که مربوط به سشن های مختلف معاملاتی است. با انتخاب این مورد، لیستی از سشن های مختلف ظاهر می گردد که می توانید آنها را انتخاب کنید.

Chart style

3- Chart style

در بخش Chart style می توانید تنظیمات بصری نمودار را انجام دهید.گزینهBar width مربوط به ضخامت کندل ها می باشد. به هر میزان عدد Bar width بزرگ شود کندل ها ضخیم تر نشان داده خواهد شد. قسمت Candle body outline در حقیقت رنگ حاشیه کندل می باشد. می توانید این مورد را بر روی حالت Transparent قرار دهید چراکه انتخاب رنگ برای آن ضروری نیست. قسمت Candle wick نیز همانطور که از اسمش مشخص است مربوطه به رنگ سایه(Shadow) کندل است. از قسمت Color for up/down bars نیز می توانید رنگ کندل ها را تنظیم کنید. بصورت پیشفرض کندل های صعودی به رنگ سبز و کندل های نزولی به رنگ قرمز تنظیم شده اند.

4- Visual

بخش Visual مربوط به جزئیات ظاهری نمودار است. این بخش نیاز به تغییری ندارد و بصورت استاندارد تنظیم شده است. بهتر است به جهت نمایش بهتر، سه مورد Auto scale,Center price on scale, Display in Data Box را فعال نمایید.تنها مورد قابل اشاره در این قسمت، Trading hours break line است. با تنظیم رنگ دلخواه در این قسمت می توانید مابین شروع و پایان سشن معاملاتی، یک خط عمودی داشته باشید که دو سشن را از همدیگر جدا می کند. در صورتی که نیاز به این خط ندارید می تواند به جهت ساده سازی چارت و عدم ازدیاد خطوط، رنگ این قسمت را Transparent قرار دهید.

Trades

5- Trades

این بخش مربوط به انجام معاملات در نینجاتریدر است. تنظیمات این بخش نیز بصورت پیشفرض انجام شده است و نیازی به تغییر دادن تنظیمات نیست. تنها موردی که لازم است آن را بررسی کنیم قسمت Plot executions است.

ممکن است گاها با علامت و نوشته هایی بر روی نمودار مواجه شوید که معنای آنها را ندانید. این علامت در حقیقت تاریخچه معاملات شماست که بر روی نمودار قرار ظاهر شده است. در مواقعی که معاملات متعددی صورت گرفته است ممکن است این علائم نمودار را بسیار شلوغ کرده و از خوانایی کندل ها بکاهد. برای جلوگیری از شلوغی در نمودار می توانید گزینه Plot executions را بر روی گزینه Markers only قرار دهید. در اینصورت متن نوشته ها حذف شده و فقط علائم بر روی نمودار خواهد ماند. در صورتی که می خواهید هیچ نشانه ای از تاریخچه معاملات بر روی نمودار نباشد می توانید گزینه Do not plot را انتخاب کنید.

معرفی پنجره Data Series در نرم افزار نینجاتریدر به اتمام رسید. پس از انجام تمامی تنظیمات مربوطه، می توانید از گزینه preset minute در پایین صفحه Data Series استفاده کنید و با زدن گزینه Save، تنظیمات را به همین صورت ذخیره کنید تا در دفعات بعد نیاز به تنظیم مجدد نداشته باشید.

دوره‌های مرتبط
تکمیل شده
دوره آموزش تحلیل جامع از 0 تا 100
در حال برگزاری
دوره تخصصی لول 3 ( LEVEL3 )

دوره تخصصی لول 3 ( LEVEL3 )

۲۴۵
۰
۱۴,۹۰۰,۰۰۰ تومان
تکمیل شده
دوره جامع ولوم تریدینگ

دوره جامع ولوم تریدینگ

۴۸۲
۲۱
۲۴,۹۰۰,۰۰۰ تومان
دیدگاه‌ها ۰
ارسال دیدگاه جدید