معرفی پلتفرم نینجا تریدر + آموزش نصب و اتصال دیتا به آن

معرفی پلتفرم نینجا تریدر + آموزش نصب و اتصال دیتا به آن
در این پست می‌خوانید:

نینجا تریدر یکی از بهترین نرم افزارهای تحلیل تکنیکال می باشد. استراتژی های تحلیل تکنیکال به هر تریدری کمک می کند تا بتواند از طریق تجزیه و تحلیل بازار، معاملات موفقی داشته باشند و نینجا تریدر میتواند در این مورد بسیار موثر و کاربردی باشد.

ما شما را با پلتفرم نینجا تریدر کاملا آشنا کرده و همچنین با آموزش نصب نرم افزار NinjaTrader ، به طور کامل خواهید آموخت که چگونه این ابزار تحلیل تکنیکال را نصب کنید و از امکانات آن بهره ببرید؛ لطفا با ما در این مقاله همراه شوید.

نینجا تریدر چیست ؟

نینجا تریدر یک پلتفرم معاملاتی است که در سال 2003 تأسیس گردید و خدمات نرم افزاری و کارگزاری را برای معامله گران فعال ارائه می دهد .این شرکت به سرعت به یک شرکت پیشرو در صنعت ترید تبدیل شد، به طوری که هم اکنون بیش از 500000 معامله گر را در سراسر جهان پشتیبانی می کند.

نرم افزار نینجا تریدر خدمات کارگزاری را برای معامله گران فعال ارائه می دهد و شما می توانید با داشتن یک حساب فیوچرز آمریکا نزد نینجا تریدر، از این پلتفرم برای ترسیم چارت، تجزیه و تحلیل بازار و ترید لایو به صورت رایگان استفاده کنید؛ البته ناگفته نماند که این ویژگی برای افرادی است که پیش نیازهای ثبت نام در بازار فیوچرز آمریکا را داشته باشند، برای مثال یکی از این پیش نیازها، داشتن پاسپورت مورد تایید است.

شرکت نینجا تریدر ( Ninja trader ) ، این پلتفرم را به همراه خدمات کارگزاری آن، برای تریدرهای فعال ارائه داده است. از طریق این نرم افزار شما می توانید با داشتن یک حساب فیوچرز آمریکا، چارت ها و نمودارهای معاملاتی را رسم کنید،و حتی به صورت رایگان تجزیه و تحلیل بازار را انجام دهید و همچنین به صورت لایو ترید کنید.

نینجا تریدر چیست ؟

سایت نینجا تریدر

شما می توانید با ورود به سایت نینجاتریدر به نشانی Ninjatrader.com ، اطلاعات وسیعی در خصوص امکانات پلتفرم معاملاتی نینجا تریدر کسب کنید در این سایت با استفاده از زبانه Learn می توانید اطلاعات با ارزشی در خصوص ترید در بازار فیوچرز ، انواع اوردرها ، انواع قراردادها ، مارجین در بازار فیوچرز و اسم اینسسترومنت ها در نینجا تریدر دست پیدا کنید. شما همچنین می توانید با استفاده از سایت نینجاتریدر ، پلن معاملاتی پیشنهادی این سایت را به همراه مدیریت ریسک پیشنهادی نینجاتریدر را مشاهده کنید.

سایت نینجا تریدر

لایسنس نینجا تریدر و خرید اکانت NinjaTrader

برای دریافت لایسنس و یا خرید اکانت نینجاتریدر می توانید به سایت نینجاتریدر به نشانی Ninjatrader.com مراجعه کنید و با استفاده از زبانه ی Pricing هزینه ی خریداری ماهانه ، لایف تایم و حتی رایگان پلتفرم نینجا تریدر را مشاهده کنید. در این زبانه شما می توانید هزینه ی کمیسیون تمام اینسترومنت های معاملاتی در پلتفرم نینجاتریدر را مشاهده کنید. که البته به واسطه ی تحریم های بین المللی امکان ترید برای ایرانیان در بازار فیوچرز میسر نیست و تنها می توان از پلتفرم نینجاتریدر حرکت بازار فیوچرز را مشاهده کرد و از آنجایی که حرکت بازار CFD دقیقا شبیه به بازار فیوچرز می باشد معاملات خود را در پلتنفرم های CFD همچون متاتریدر و یا C-Trader باز کنیم.

مزایای پلتفرم نینجا تریدر

مزایای فوق العاده نینجاتریدر و برتری این پلتفرم در تجزیه و تحلیل بازار باعث شده است که این پلتفرم به یکی از برترین پلتفرم های فیوچرز تبدیل شود.

برای مثال، استفاده از NinjaTrader برای ترسیم نمودارهای پیشرفته، استراتژی بک تست گیری و شبیه سازی ترید بسیار مفید است.

یکی دیگر از برترین مزیت های نینجاتریدر بر سایر پلتفرم های فیوچرز Open source بودن این پلتفرم است. این ویژگی برای شرکت ها و موسسات این فرصت را فراهم می کند تا بتوانند نرم افزارها و ادونز های مد نظر خود را برنامه نویسی و طراحی کنند و بر روی پلتفرم نینجاتریدر اجرا کنند. به همین دلیل اندیکاتورها، ادونزها و نرم افزارهای زیادی برای پلتفرم نینجا تریدر طراحی شده و در حال حاضر قابل استفاده می باشند.

لازم به ذکر است که سایر پلتفرم ها دارای چنین مزیتی نمی باشند و شما برای ایجاد تغییر و اضافه نمودن یک اندیکاتور دیگر به آن پلتفرم ها، اینچنین آزادی عمل نخواهید داشت و باید منتظر آپدیت های سالانه آن ها باشید.

سوالات متداول مورد نینجا تریدر NinjaTrader

معامله گران معمولا در مورد پلتفرم نینجا تریدر سوالات زیادی پرسیده اند، که ممکن است این سوالات به ذهن شما دوست عزیز نیز خطور کرده باشد. ما در این بخش به تعدادی از مهم ترین سوالات مطرح شده پاسخ داده ایم؛ لطفا همچنان همراه ما باشید.

آیا NinjaTrader برای معاملات فیوچرز خوب است؟

پاسخ این سوال مثبت است و در حقیقت یکی از برترین کارگزاران معاملات فیوچرز و فارکس ، کارگزاران نینجا تریدر می باشند.

از چه بروکرهایی می توانم با NinjaTrader استفاده کرد؟

شما می‌توانید حساب‌های بروکرهای زیر را به پلتفرم‌های NinjaTrader متصل کنید :

  • Interactive Brokers
  • TD Ameritrade
  • Oanda
  • Forex.com
  • FXCM
  • City Index

مزیت اتصال این بروکرها به پلتفرم نینجا تریدر این است که شما می توانید انواع دارایی های (Asset) محبوب مانند سهام را در این پلتفرم عالی معامله کنید.

آیا NinjaTrader بهتر از TradingView است؟

برای پاسخ به این سوال، یک مقایسه ای بین این دو پلتفرم طی 5 سال اخیر انجام شده است که نتایج حاصل از این مقایسه نشان می دهد، TradingView بسیار گران تر از NinjaTrader است؛ بنابراین در صورت استفاده از NinjaTrader ، صرفه جویی قابل توجهی در هزینه ها خواهید داشت.

اما در مورد تریدینگ ویو نیز می توان به این نکته اشاره کرد که، استفاده از Tradingview برای ترسیم چارت با دیتاهای تاخیری حدود 15 دقیقه ای رایگان می باشد.

 نینجا تریدر یا تریدینگ ویو

آیا نینجا تریدر از بازار کریپتوکارنسی پشتیبانی می کند؟

پاسخ این سوال مثبت است و دیتاهای بیت‌کوین، اتریوم، بیت‌کوین کش، لایت‌کوین و … اکنون برای همه کاربران پلتفرم NinjaTrader در دسترس می باشد.

لازم به ذکر است که، NinjaTrader پشتیبانی از ارزهای دیجیتال را از طریق صرافی Coinbase انجام می دهد.

ATM در نینجا تریدر چیست؟

استراتژی ATM (ATM Strategy) ، مجموعه ‌ای از سفارش ‌ها است که ورود ها، خروج‌ ها، استاپ ها و اهداف شما را به همراه استراتژی‌ های فرعی (Auto Breakeven، Auto Chase، Auto Trail و غیره) نشان می‌دهد و نحوه مدیریت این سفارش‌ ها را نیز کنترل می‌کند.

آموزش نینجا تریدر ( NinjaTrader )

اگر در دوره های آموزشی مجموعه زندتریدرز شرکت کرده باشید، یا آموزش های ارائه شده توسط مجموعه ما را مشاهده کرده باشید، متوجه شده اید که از نرم افزار نینجا تریدر به عنوان پلتفرم تجزیه و تحلیل بازار فیوچرز آمریکا، و از از متاتریدر برای وارد شدن به یک موقعیت معاملاتی در بازار فارکس استفاده می شود؛ این موضوع در دوره پیش نیاز ولوم تریدینگ در سایت مجموعه به طور کامل توضیح داده شده است.

همچنین این پلتفرم در دوره ولوم تریدینگ مجموعه زندتریدرز به صورت تخصصی و کامل آموزش داده می شود. جهت کسب راهنمایی ها و هماهنگی های لازم برای شرکت در دوره های آموزشی زندتریدرز با ما تماس بگیرید.

آموزش نینجا تریدر ( NinjaTrader )

مقدمات لازم جهت نصب نینجا تریدر NinjaTrader

مطمئنا می دانید که برای استفاده از امکانات پلتفرم نینجا تریدر ، ابتدا می بایست این پلتفرم را بر روی رایانه خود نصب نمایید. بنابراین اولین قدم برای نصب این نرم افزار این است که فایل نصب آن را در اختیار داشته باشید. شما می توانید برای دریافت فایل نصب NinjaTrader به آدرس www.ninjatrader.com  مراجعه نمایید.

دانلود نینجا تریدر

توصیه ما این است که برای دانلود نینجا تریدر ، فایل نصب نینجا تریدر را از ربات تلگرام مجموعه زندتریدرز به آدرس Zandtrader_Tech دانلود کنید. در این ربات شما می توانید به فیلم های آموزشی نصب و حذف نینجاتریدر نیز دسترسی داشته باشید.

حال قدم بعدی پس از نصب نرم افزار نینجا تریدر ، اتصال این پلتفرم به دیتای بازار فیوچرز است. با اتصال پلتفرم به دیتای بازار فیوچرز امکان مشاهده چارت نمادهای فیوچرز را خواهید داشت که می توانید از آن ها برای تجزیه و تحلیل بازار استفاده کنید. با ساختن یک ایمیل و وارد کردن آن در صفحه اصلی سایت www.ninjatrader.com می توانید دیتای CQG را به صورت رایگان، به مدت دو هفته در اختیار داشته باشید. بعد از گذشت دو هفته با یک ایمیل جدید می توانید دیتای خود را تمدید نمایید.

دوست عزیز، شما می توانید آموزش اتصال نینجا تریدر به دیتای بازار فیوچرز را در سایت مجموعه زندتریدرز در دوره پیش نیاز ولوم تریدینگ مشاهده نمایید؛ این دوره به صورت کامل برای شما عزیزان آموزش داده شده است.

آموزش نصب نینجا تریدر و دریافت دیتا

ابتدا برای دریافت دیتا لایو بازار، به وب سایت ninjatrader.com مراجعه کنید و آدرس ایمیل خود را وارد نمایید. حال مطابق آنچه در تصویر زیر مشاهده می کنید از شما سوال پرسیده می شود که آیا مایل به دسترسی به دیتای بازار هستید؟ گزینه Yes را انتخاب کنید تا وارد مرحله بعد شوید.

دریافت دیتا نینجا تریدر

در این مرحله دقت داشته باشید که حتما گزینه Futures را انتخاب کنید، به این دلیل که در صورت انتخاب فارکس، به دیتای بازار فیوچرز آمریکا دسترسی نخواهید داشت.

اکنون اسم، فامیل و شماره تلفن خود را وارد نمایید و کشور ایران را انتخاب کنید. نگران نباشید در نینجاتریدر برای کاربران ایرانی هیچ محدودیتی در نظر گرفته نشده است.

کشور ایران در نینجا تریدر

با انتخاب گزینه ی SUBMIT  به صفحه بعد هدایت می شوید. در این صفحه گزینه ی Connection Guide را انتخاب کنید تا یک ایمیل و پسورد از سمت شرکت ارائه دهنده دیتا یعنی CQG برای شما ارسال می شود که باید از آن برای اتصال نینجای خود به دیتای مارکت استفاده نمایید.

با بررسی صندوق ورودی ایمیل خود (inbox) ، ایمیلی با عنوان “Demo Login Credentials”  از سروری به آدرس “[email protected]”  مشاهده خواهید کرد.

حساب دمو NinjaTrader

حال نینجاتریدر را اجرا کنید. در پنجره اول نام کاربری و رمزی را که برای شما ایمیل شده است را وارد کنید.

توجه نمایید که در قسمت connection شما می توانید ایمیل و پسورد خود را به روز رسانی کنید. (همانطور که قبلا نیز بیان شد مدت اعتبار نام کاربری و رمز استفاده از دیتای دمو مارکت 14 روز می باشد.) در پنجره ای مطابق آنچه در تصویر زیر مشاهده می کنید، نام کاربری و رمز جدید خود را وارد نمایید. دقت داشته باشید که تیک دمو فعال باشد.

نصب نرم افزار نینجا تریدر

حال که پلتفرم نینجاتریدر خود را به دیتا متصل کردید می توانید چارت های مربوط به اینسترومنت های مختلف را مشاهده کرده و آن ها را تحلیل نمایید.

مرحله دوم نصب نرم افزار نینجا تریدر

توجه داشته باشید که قبل از باز کردن چارت، به منو Tools  رفته و Option را انتخاب نمایید. پنجره ای مطابق تصویر زیر برای شما نمایش داده می شود؛ در صفحه market data گزینه show Tick Replay را فعال کنید.

market data

پس از انجام این مراحل زمان باز کردن نمودار اینسترومنت مورد نظرتان می رسد و شما می توانید به تحلیل آن بپردازید، برای این منظور گزینه New و سپس گزینه Chart را انتخاب نمایید. به عنوان مثال 6E را انتخاب می کنیم. 6E نماد فیوچرزی EURUSD است. در این پنجره می توانید تایم فریم، نحوه نمایش کندل ها و … را انتخاب کنید، همچنین برای افزایش دقت چارت خود گزینه Tick Replay  را انتخاب نمایید.

Tick Replay
اتصال دیتا به نینجا تریدر

اکنون چارت شما آماده تحلیل و بررسی می باشد.

علت های مختلف کندی چارت در نینجا تریدر

کندی چارت در نینجا تریدر علت های مختلفی دارد که به data feed و broker ارتباطی‌ ندارد هرچند می تواند ربط داشته باشد اما علل اصلی نمی باشند.

کندی اینترنت

از مسائل مهم کندی چارت در نینجا تریدر می توان به کند بودن اینترنت اشاره کرد ممکن است مرورگر ما با باشد و صفحات زیادی نیز در آن باز باشد که این مورد می تواند بخشی از سرعت اینترنت را به خود اختصاص دهد که در این صورت می تواند به طور مستقیم بر کندی نینجا تریدر تاثیرگذار باشد.

ضعف سخت افزاری

ممکن است سیستم ما یک سیستم متوسط رو به پایین باشد و سخت افزار های چند هزار دلاری را در اختیار نداشته باشیم که اکثر ما نیز از سیستم های متوسط استفاده می کنیم که این مورد نیز یکی از نقاط ضعف و کندی چارت می باشد.

برای آنکه میزان درگیر بودن سخت افزار سیستم خود را مشاهده کنیم نرم افزار نینجا تریدر را باز می کنیم و می خواهیم ببینیم چه مقدار از سخت افزار ما درگیر می باشد برای این کار به طور همزمان کلید های Ctrl , Alt و Del و باز کردن task manager را باز می کنیم در این قسمت می توانیم میزان درگیر بودن سخت افزار را مشاهده کنیم.

مثال

اگر ما نینجا تریدر را با یک خودرو مقایسه کنیم و بخواهیم یک تجربه و سواری خوب را از خودروی مان داشته باشیم باید یکسری موارد رعایت کنیم ، فیلترهوا ، فیلتر روغن و روغن موتور آن را به موقع تعویض کنیم و اگر دچار نقص در یک قسمت باشد قبل از انتقال آن به قسمت های دیگر آن را تعمیر کنیم ، نینجا تریدر نیز به همین شکل می باشد به طور مثال تعویض فیلتر در خودرو را می توان با پاک کردن کش در نینجا تریدر مقایسه کرد زمانی که ما یک چارت را باز می کنیم برخی دیتا های اضافی در نینجا تریدر ما ذخیره می شود که به آن کش می گوییم ، که پاک کردن این موارد به راندمان بهتر نینجا تریدر کمک شایانی می کند که برای پاک کردن آنها می توانیم از مسیر زیر اقدام کنیم ابتدا My documents را باز می کنیم پس از آن پوشه Ninja trader 8 را باز می کنیم اگر پوشه cash را باز کنیم می توانیم مشاهده کنیم که فایل های بسیار زیادی وجود دارند که بی فایده می باشند که می توانیم آنها را پاک کنیم اما کار ما در اینجا به اتمام نمی رسد و پوشه db را نیز باز می کنیم که در آن نیز چند پوشه مختلف مانند cash و day و minute و… وجود دارد که می توانیم تمامی پوشه را پاک کنیم یا می توانیم پوشه cash را باز کنیم و مواردی را که در آن قرار دارد حذف کنیم همچنین همان طور که اشاره کردیم می توانیم تمامی پوشه را نیزخذف کنیم اما کار به همین جا ختم نمی شود و لازم است یک مورد را نیز در خود نرم افزار نینجا تریدر انجام دهیم.در نرم افزار قسمت tools را انتخاب می و سپس گزینه database management چنانچه بر روی این گزینه کلیک کنیم می توانیم گزینه reset database می باشد که اگر بر روی آن کلیک کنیم با دو گزینه historical order و historical execution مواجه خواهیم شد که این دو گزینه ، سفارشات ، اردرها و عملکرد های که قبلا انجام داده ایم را بر روی نینجا تریدر به ثبت می رسانند که این موارد می توانند فضای سخت افزار را به خود درگیر کنید به این منظور به صورت دوره ای ترجیحا به صورت هفتگی بعد از پاک کردن cash این بخش را نیز ریست (reset) کنیم که موجب می شود راندمان نینجا تریدر افزایش پیدا کند.

نکته

برای تمام کارهای که می خواهیم انجام دهیم باید به این موضوع دقت داشته باشیم که discount باشیم و نینجا تریدر به data feed متصل نباشد چون امکان وجود دارد که اخطار دهد و تغییرات انجام شده بر روی آن اعمال نشود پس در صورت اتصال ابتدا discount می کنیم و سپس تغییرات مد نظر خود را انجام می دهیم.

پس از پاک کردن موارد اضافی که لازم به پاکسازی آنها وجود دارد ، حال برخی موارد عمومی می باشد که در صورت رعایت آنها می توانیم نینجا تریدر سریع تری را داشته باشیم.

یکی از این موارد همان طور که در گذشته درمبحث workspace توضیح دادیم بستن workspace های اضافی می باشد به طور مثال در workspace مارکت واو خود کار می کنیم و سه چارت را داریم و بر روی آنها فعالیت می کنیم پس  لازم نیست workspace دیگر ما به طور مثال ES می‌ باشد باز باشد ، اگر بخواهیم جا به جایی انجام دهیم حتما workspace فعلی را می بندیم و بعد از workspace جدید را باز می کنیم.

بستن workspace بسیار مهم می باشد به همین دلیل برای کمتر درگیر کردن رم و CPU همیشه قبل ازباز کردن workspace جدید workspace قبل را می بندیم.

ولوم پروفایل نینجا تریدر

انتخاب نرم افزار های معاملاتی همیشه از دغدغه های تریدر های حاضر در بازار می باشد نرم افزار نینجا تریدر با توجه به امکانات کاربردی و سبک بودن آن در مقایسه با سایر نرم افزارها طرفداران زیادی دارد

چرا ولوم پروفایل نینجا تریدر از دیگر نرم افزارها سبک تر می باشد

ابتدا می خواهیم توضیح دهیم که چرا ولوم پروفایل نینجا تریدر از نرم افزارهای دیگر سبک تر می باشد که علت آن را می توان در مورد خلاصه کرد

  1. به این دلیل که متعلق به خود پلتفرم نینجا تریدر می باشد به همین دلیل طبیعتا راحت و بر روان تر نصب می شود
  2. دلیل دوم این می باشد که نیاز به take replay ندارد

برای بررسی و توضیح بهتر یک چارت را در تایم فریم پنج دقیقه ای باز می کنیم از بخش اندیکاتور ها از  گزینه اردرفلو (order flow) در این جا ذکر یک نکته را لازم می دانیم در این بخش از نرم افزارها که با اردرفلو شروع می شوند

این نرم افزارها و اندیکاتور های پلتفرم نینجا تریدر می باشند و زمانی می توانیم به آن دسترسی داشته باشیم که مجوز اصلی نینجا تریدر را داشته باشیم و می توانیم از آنها استفاده کنیم این ابزار ها عبارت اند از

  1. Order flow cumulative Delta
  2. Order flow market depth map
  3. Order flow trade Detector
  4. Order flow volume profile
  5. Order flow VWAP

ولوم پروفایل نینجا دارای امکانات نظیر پروفایلینگ ، value Area low  ، value Area hige و poc را دارا می باشد و حجم ها را در هر سشن به ما نشان می دهد.

کلام پایانی

در این مقاله به معرفی کامل نرم افزار نینجا تریدر پرداختیم و راهنمایی های لازم جهت نصب و اتصال این پلتفرم به دیتای زنده بازار را برای شما عزیزان ارائه کردیم. به این ترتیب شما می توانید با تحلیل بازار و بهره مندی از امکانات این نرم افزار، در معاملات خود بسیار موفق تر از قبل عمل کنید.

با این وجود توصیه می شود که برای تجزیه و تحلیل بهتر از اندیکاتورها و نرم افزارهای ولوم تریدینگ نیز استفاده کنید. این اندیکاتورها در قسمت نرم افزارها، در سایت زندتریدرز جهت سهولت دسترسی شما گرامیان، آپلود شده است. همچنین با استفاده از ربات تلگرام مجموعه زندتریدرز نیز می توانید به ابزارهای ولوم تریدینگ دسترسی داشته باشید.

از توجه و همراهی شما عزیزان صمیمانه سپاسگزاریم؛ موفق و پرسود باشید!

دیدگاه‌ها ۰
ارسال دیدگاه جدید