ترند تریدینگ

در این پست می‌خوانید:

در این مطلب قصد داریم به جزئیات مبحث ترند تریدینگ بپردازیم. اما قبل از شروع این بخش ، لازم است با نرم افزار نینجا تریدر و ابزار های آن آشنا شده باشید. می توانید ویدیوهای آموزش نینجا تریدر را در سایت ، اینستاگرام یا یوتیوب زندتریدرز مشاهده فرمایید.

جایگاه ترند تریدینگ

مبحث ترندتریدینگ بخش جدانشدنی از استراتژی و پلن معاملاتی هر تریدری است. همه ی معامله گران سعی دارند جهت بازار را درک کرده و در همان جهت همراه با بقیه وارد معامله شوند زیراکه می دانند  شنا در خلاف جهت آب نتیجه ای ندارد. پس واضح است که هر معامله گری با هر متد معاملاتی ، به روند توجه داشته و ایده معاملاتی خود را از روند می گیرد.

روش ولوم تریدینگ نیز از این قاعده مستثنی نیست. درست است که ما از حجم های مهم بازار برای معامله استفاده می کنیم اما باید بدانید ما حجم ها در جهت ترند رصد می کنیم. حتی بسیاری از این حجم ها مجددا فیلتر می شود زیرا ما حجم ها را در نقاط خاصی از بازار در نظر میگیریم نه در هر جایی. این بدین معنی است که ما بدنبال حجم ها در تایم فریم های پایین و رِنج بار ها نمی گردیم. بلکه بدنبال حجم های مفید در جهت ترند و در لبه های مهم قیمتی هستیم و این امر مستلزم شناخت درست روند و درک آن است.

در مبحث ترند تریدینگ ، از دو تایم فریم متفاوت استفاده می شود. تایم فریم اول که تایم فریم اصلی است و ما به عنوان Primary Trend به آن نگاه می کنیم و تایم فریم دوم که آن را به عنوان Secondary Trend در نظر می گیریم. با این اصطلاحات و مفاهیم در دیگر ویدیو های ترند تریدینگ زندتریدرز آشنا خواهید شد.

انواع ترند

ترند ها انواعی مختلفی دارند که احتمالا با آن آشنا هستید. ترند صعودی(UpTrend) که حاصل سقف های و کف های بالاتر است. ترند نزولی (DownTrend)  که حاصل سقف ها و کف های پایین تر است و ترند خنثی (Sideways) که حاصل سقف و کف های یکسان است.

در تصویر زیر انواع روند را مشاهده می کنید.

ترند تریدینگ

در مورد انواع ترند ها گفتیم اما ترند ها را از جهت دیگر نیز می توان بررسی و دسته بندی کرد. ترند قطعی یا غیر قطعی.
قبل از پرداختن به تعریف قطعی یا غیر قطعی بودن ، باید با نحوه نامگذاری حرکت ها آشنا شویم.
ما برای تعیین روند ها از اعداد بدین صورت استفاده می کنیم : عدد 1 شروع گام ، عدد 2 پایان گام و شروع اصلاح ، عدد 3 پایان اصلاح

جایگاه ترند تریدینگ

در تصویر فوق نحوه نامگذاری حرکت ها را در یک روند صعودی مشاهده می کنید. در نامگذاری حرکت ها بجای 3 2 1  می توان از P1  P2 P3 استفاده کرد. نامگذاری در روند نزولی نیز به همین صورت انجام می گیرد.

روند غیر قطعی

زمانی که در یک روند ، P3 قیمتی شکسته شود ، اصطلاحا می گوییم روند تغییر کرده است ولی نه بصورت قطعی بلکه بصورت فرضی یا غیرقطعی.

به تصویر زیر دقت کنید.

ترند تریدینگ ۲

همانطور که می بینید در اینجا ، قیمت در یک روند صعودی بوده است ولی در انتها ، یک P3 قیمتی شکسته شده است. اینجا ما متوجه می شویم احتمالا تغییر روندی در پیش است و قیمت قصد وارد شدن به روند نزولی را دارد.

روند قطعی

روند قطعی در ادامه یک روند غیرقطعی به وجود می آید. زمانی که در یک روند غیرقطعی ، P2 جدید شکسته شود روند از حالت غیرقطعی درآمده و قطعی می شود.

آموزش ترند تریدینگ

همانطور که می بینید P2 جدید که به رنگ قرمز است مجددا شکسته شده است و قیمت از آن عبور کرده است. در اینجا می توان گفت که قیمت وارد روند نزولی قطعی شده و ما می توانیم وارد ستاپ های فروش شویم.

دقت داشته باشید که ملاک برای شکست P2 P3 ها ، کلوز کندل است و شدو ها در نظر گرفته نمی شود. برای شکست صحیح کندل باید بتواند بالا یا زیر این لبه های قیمتی بسته شود.

دوره‌های مرتبط
تکمیل شده
دوره آموزش تحلیل جامع

دوره آموزش تحلیل جامع

۱۴
۰
۱۰,۰۰۰,۰۰۰ تومان
در حال برگزاری
دوره ی آموزش هیت مپ (Heatmap)

دوره ی آموزش هیت مپ (Heatmap)

۲۱۸
۰
۱۲,۵۰۰,۰۰۰ تومان
تکمیل شده
دوره پیش نیاز ولوم تریدینگ
دیدگاه‌ها ۰
ارسال دیدگاه جدید