معامله گری در فارکس–CFD Trading

معامله گری در فارکس–CFD Trading
در این پست می‌خوانید:

بازار CDF چه بازاری است ؟ ساز و کار آن به چه صورت است؟ آیا تفاوتی با بازار فارکس دارد؟ نحوه انجام معامله در CFD چگونه است؟ چه متد های معاملاتی در معامله گری در فارکس کاربردی هستند؟

امروزه با پیشرفت بیشتر تکنولوژی و فراگیری فعالیت ها بر بستر اینترنت ، مشاغل و کسب و کارهای جدیدی ظهور پیدا کرده اند و بازار کسب و کار های آنلاین نیز رونق ویژه ای پیدا کرده است. بازار های مالی نیز از این امر مستثنی نبوده و طرفداران جدیدی را به خود جذب کرده است. اما این بازار بسیار گسترده بوده و مانند هر بازار دیگری پیچیدگی های خود را دارد و ورود به این بازارها مستلزم یادگیری و کسب تجربه است. اما احتمالا در بدو ورود ، به واژه های ناآشنایی برمی خورید و سوالات بیشماری ذهن شما را درگیر خواهد کرد. اگر بدنبال کسب اطلاعات بیشتر و یافتن جواب این سوالات هستید مطالعه ی این مقاله را به شما پیشنهاد می کنیم.

معامله گری در فارکس

انواع بازار های مالی در معامله گری در فارکس

بهتر است در ابتدا قبل از پرداختن به هر مطلبی، در مورد انواع بازارهای مالی و نحوه فعالیت آنها بدانیم. بازارهای مالی به گستره وسیعی از بازار ها اطلاق می شود که در آنها اوراق بهادار و کالا مبادله می شود.
بازارهای مالی را می توان از نظر نوع دارایی به 4 دسته کلی تقسیم کرد:

1) سهام 2) اوراق قرضه 3) فارکس 4) بازار مشتقات

از این بین، بازار فارکس مقصود ما بوده و قصد داریم به تشریح این بازار بپردازیم.
بازار فارکس بزرگترین بازار مالی جهان بوده که گردش مالی آن روزانه حدود 6 تریلیون دلار است و معامله گران این بازار از طریق
تفاوت قیمت مبادله ، کسب سود می کنند. شما در این بازار قادر خواهید بود تمامی جفت ارزها ، کامودیتی ها ، سهام شرکت ها و یا شاخص های اقتصادی را معامله کنید. این بازار 24 ساعته بوده و 5 روز در هفته قابل معامله است.

CFD Trading

مابین بازار فارکس و بازار سهام تفاوت عمده ای وجود دارد. در بازار سهام که به آن stock market گفته می شود ، شما در ازای خرید هر مقدار سهام از هرشرکت ، به همان میزان در سود یا زیان شرکت سهیم خواهید بود. به طور واضح تر ، سهام خریداری شده نوعی دارایی است و سهامدار به اندازه سهامش مالک شرکت است. طبیعتا خرید سهام سرمایه گذاری تلقی شده و مدت زمان آن میتواند از چند ماه تا چند سال به طول بینجامد.

اما ماهیت بازار فارکس کمی متفاوت است. سازوکار این بازار صرفا انجام معاملات خرید و فروش بصورت کوتاه مدت و کسب سود از نوسانات است. بدیهی است که در فارکس ، مالک کالا یا ارزی نخواهیم شد و صرفا بر روی آن کالا یا نماد اقدام به انجام معامله می کنیم.
مزیت بازار فارکس به دیگر بازار ها این است که فارکس بازاری 2 طرفه است. این بدین معنی است که شما قادر خواهید بود هم معاملات خرید (buy or long) و هم معاملات فروش (sell or short) باز کرده و حتی از ریزش قیمت نیز کسب سود کنید. این قابلیتی است که فارکس را برای ترید کردن و معامله گری نسبت به دیگر بازار ها برتری می دهد.

CFD چیست ؟

CFD در حقیقت به بازار کپی شده اطلاق می شود که فارکس نیز به همین صورت است. گرچه امروزه CFD Trading بسیار رایج است اما بهتر است بدانید CFD بازار اصلی نیست و بازاری بهتر از CFD نیز برای ترید کردن وجود دارد که به آن اشاره خواهیم کرد.
در این وهله لازم است اطلاعاتی کلی از مارکت CFD یا همان فارکس بدانید. بازار فارکس در حقیقت بازاری است که از قرارداد های بازار فیوچرز کپی شده است. البته لازم به ذکر است منظور از فیوچرز، بازار فیوچرز شیکاگو بوده و با فیوچرز کریپتوکارنسی ها متفاوت است.
بازار فیوچرز در اصل فضایی برای فعالین صنعت و کشاورزی است و پل ارتباطی ما بین تولید کننده و مصرف کننده برای انجام معاملات است. این بازار بعلت دوطرفه بودن و عدم وجود اسپرد در قیمت ها ، بازاری جذاب برای تریدر ها بوده و این موضوع از مزایای این بازار است.
و اما بازار فیوچرز قابلیتی دارد که آن را برا ترید منحصربفرد می کند. این بازار مجهز به دیتای لول 2 است. این بدین معنی است که تمامی سفارشات باز و ریز معاملات انجام شده بطور دقیق و به تفکیک نماد ها وجود دارد. پس به لطف این داده ها، درک مفهوم «عرضه و تقاضا» سهل تر است و این امر می تواند بر خروجی معاملات شما تاثیر بسزایی داشته باشد. لازم به ذکر است شما میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص بازار فیوچرز مقاله ای با عنون ((تفاوت بازارهای فارکس و فیوچرز)) را از طریق لینک زیر مشاهده نمایید.

تفاوت بازارهای فارکس و فیوچر

CFD چیست ؟

اگر قصد ترید در بازار فیوچرز را دارید مطلبی حائز اهمیت است. اگر شما تریدر بازار فیوچرز باشید ، در سررسید قراردادی که معامله ی باز از آن دارید، مکلف خواهید بود کالا را تحویل بگیرید و این مسئله امکان نگه داشتن پوزیشن ها را بصورت میان مدت و بلندمدت از شما سلب می کند که این امر از معایب فیوچرز است.
در مقابل از مزایای CFD Trading می توان به نگه داری پوزیشن ها در بلند مدت ، وجود لورج یا اهرم ، وجود قرارداد های متنوع از نماد ها و … نیز اشاره کرد.
با این اوصاف ، تصمیم با شماست که در بازار اصلی فعالیت کنید یا در بازار کپی شده یا همان CFD.
اگر از ما بپرسید ما CDF Trading را به دلایل زیادی من جمله عدم وجود دیتا برای ترید ، دستکاری قیمت در بروکرها ، وجود اسپرد ، عدم پشتیبانی برخی از نماد ها در بروکر ها و … به شما پیشنهاد نمی کنیم.

هرچند انجام معاملات بصورت مستقیم در فیوچرز برای کاربران ایرانی بعلت تحریم ها میسر نیست ، اما می توان از وجود داده های کاربردی این بازار برای انجام معاملات بهره برد.

دوره‌های مرتبط
تکمیل شده
دوره آموزش تحلیل جامع از 0 تا 100
در حال برگزاری
دوره تخصصی لول 3 ( LEVEL3 )

دوره تخصصی لول 3 ( LEVEL3 )

۲۴۸
۰
۱۴,۹۰۰,۰۰۰ تومان
تکمیل شده
دوره جامع ولوم تریدینگ

دوره جامع ولوم تریدینگ

۶۰۲
۲۱
۲۴,۹۰۰,۰۰۰ تومان
دیدگاه‌ها ۰
ارسال دیدگاه جدید